HAJÓK MÁSODKÉZBŐL

Az eladó hajókat minden esetben a SEAHUN által átvizsgálva, a felszereléseket és műszereket ellenőrizve kínáljuk vevőinknek!

ANTEAK

GYÁRTÓ: Willy Empacher ÉVJÁRAT: 1937
ÁR: 186.000.-
Klasszikus, egyedi fahajó. 2010-ben teljes körű felújítást kapott, melynek során a komplett vízrendszer, elektronikus rendszer és navigációs rendszer is kicserélődött.

Fountaine Pajot MY6

Gyártó, típus: FP MY6
ÁR: 1.100.000 EUR + ÁFA
Eladó egy Fountaine Pajot MY6 katamarán, amelyet PierAngelo Andreani álmodott meg. Ez a 15 méteres hajó egy 20 méteres egytestű yacht tágas belső tereit nyújtja, lenyűgöző kialakítással. A szalon és a cockpit teljesen összenyitható, maximális térérzetet biztosítva. A tágas flybridge beépített bárpulttal, napozóággyal és étkezőasztallal ideális a társasági eseményekhez, miközben lenyűgöző kilátást nyújt a horizontra.

FENIX - Garmin bemutató hajó

Gyártó, típus: Jeanneau 349
ÁR: 155.670 EUR + ÁFA
Eladó a GARMIN Jeanneau 349 típusú, három szezont futott magas GARMIN műszerezettségű bemutató hajója. Az autopilotnak, radarnak, plotternek, nagy bimininek, sprayhoodnak, beépített motornak, elektromos horgony csörlőnek köszönhetően egyedül is, családdal is nagyon kényelmesen, megbízhatóan hajózható.